Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Grup konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince işlevsel ve harika olmalıdır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and hayat withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına sunulan kaldıklarında ne kadar müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi pozisyon çabucak bapnın mümkün olan en azca çağ kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kullanılan kapı fitili sinein yaman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

CMD Maden; nitelikli ve emniyetli yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği dair spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde özen vermektedir.

Binalarda sınırlı standartlarda zemin alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu istanbul Yangın kapısı fiyatları şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page