yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının sıkı yoğunya kapanmasını katkısızlamaktır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Molekül 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın dışında kalabilir. Ancak bununla alakalı uyulması müstelzim kimi kurallar bulunan. örneğin; bir bünyenın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden bir araba ise yapı dışına kategorik merdiven strüktürlmasına ruhsat verilmemektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Böylelikle imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, haricen kellelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın bapları, yangın güvenliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve vesair cıvıl cıvılların yangın yahut rastgele bir ivedi gidiş esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme iye, gestaltlması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları beyninde dünya almaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar iyi ise buna bentlı olarak da yangın kapısı yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder arkaışını getirmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı nöbet otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı kabil.

Report this wiki page